ההכנה:
1. בקערה מכניסים את החמאה ומוסיפים את, הסוכר, הסילאן, תמצית הוניל והביצים ומערבבים טוב טוב.
2. בקערה נפרדת מכניסים את הקמח ואבקת האפייה והקוקוס ומערבבים טוב.
3. לקערת הקמח יוצקים את בלילת החמאה ומערבבים בכף עד שנוצר בצק.
מכסים בנייליון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה עד יום.
4. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
ומרפדים תבנית תנור עם נייר אפייה.
5. מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים משטח עבודה. ומחלקים אותו לחצי.
6. מרדדים כל חלק לעלה בעובי של קצת פחות מ-1 ס"מ.
וחורצים חתיכות עם חותכי עוגיות בצורות שרוצים ואוהבים.
7. מניחים את העוגיות בתבנית התנור עם מרווח של כ- 3 ס"מ מכל עוגייה.
8. מקשטים עם חצאי הבוטנים ולוחצים קלות על הבוטנים כדי שידבקו טוב לבצק.
9. מכניסים לאפייה ה של כ-10 דקות, עד שהעוגיות נהיות בגוון חום-זהב יפה.
10. מוציאים ומצננים לגמרי, איחסון בקופסה אטומה בטמפ' חדר.