החומרים הם לכ-35-40 קרקרים
ההכנה:
1. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד לעיסה אחידה ודביקה.
2. בתבנית תנור שטוחה עם נייר אפייה משומן קלות עם תרסיס שמן משטחים את הבצק.
3. מכסים את הבצק עם נייר האפייה השני, שגם אותו נשמן קלות עם תרסיס שמן.
4. מרדדים בין שני ניירות האפייה את הבצק, לעובי דק יותר. שיתפרס לכל התבנית.
5. מוציאים את נייר האפייה העליון, ומפזרים את תערובת הקישוט.
מהדקים קלות ע"י מערוך, כדי שהשומשום, הקצח והאורגנו ידבקו טוב יותר.
6. מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים במשך.20-25 דקות או עד שהבצק מזהיב ונאפה.
7. מוציאים ומיד חותכים לריבועים ע"י גלגלת חיתוך של פיצה או סכין טובה.
8. נותנים לקרקרים להצטנן לגמרי.
אחסנה בקופסה אטומה.
בתאבון