מנפים את הקמח לקערה ומערבבים יחד עם השמרית הסוכר והחצי כוס מהמים.
מניחים למשך 5 דקות
מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ולשים את התערובת במשך 6 דקות. (כך שהבצק יהיה דביק אבל לא מדיי)
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים למשך חצי שעה.
לשים שוב ומתפיחים לחצי שעה נוספת.
מחממים שמן עמוק לטיגון.
כשהשמן רותח, עם ידיים רטובות, לוקחים עיגולים עם / בלי חור במרכז ומניחים בשמן החם.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
סירופ סוכר לטבילה של הספינג'- על אש בינונית מביאים לרתיחה מים וסוכר, מערבים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מוסיפים כמה טיפות לימון, מערבבים וטובלים את הספינג' בסירופ המתוק.