• ניקח מלוואח מוכן קנוי, ונפשיר אותו לא יותר מדי כדי שיהיה נוח ואפשרי לעבוד איתו.
• נגלגל פנימה משני הכיוונים את בצק המלוואח, ונסגור את הקצוות תוך הידוק הבצק.
• נרפד תבנית בנייר אפייה, ונעביר לתוך התבנית המרופדת את הסירות.
• נמלא את הסירות ברוטב פיצה עם גבינה מגורדת , ונשים זיתים/תירס/פטריות או כל תוספת לפי טעמכם האישי.
• נמרח את קצוות הסירה בשמן זית , ונפזר שומשום.
• יש להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות , עד שנגיע להשחמה מלאה של הסירות.
• יש לבדוק את תחתית הסירות , במידה והם אפויות במידה הנכונה סימן שזה הזמן להוציא את הסירות פיצה ולהתענג .. :)