ההכנה:
1. בסיר על אש בינונית מרססים בנדיבות מתרסיס השמן ומאדים את גריסי הפנינה,
כערך כ-5 דקות. מערבבים טוב.
2. מוסיפים את הבצל וממשכים לבשל לעוד כ-2 דקות עם ערבובים.
3. מוסיפים את שאר הירקות והתיבול ומערבבים.
4. מוסיפים את המים תוך כדי עירבוב.
5. מערבבים טוב ונותנים להתבשל עד שגריסי הפנינה מתרככים כ-30 דקות
עם מכסה חצי סגור. לטעום ולבדוק תיבול וששאר הירקות התרככו.
אם לא אז להנמיך את האש לבינונית-נמוכה
ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות שהמכסה חצי סגור על הסיר.
6. סוגרים את האש ומערבבים, סוגרים מכסה ונותנים מנוחה.
בתאבון