מכינים את הקציצות
1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקציצות, ומערבבים/לשים לעיסה אחידה ויפה.
2. לעטוף בניילון נצמד את הקערה, ומשאירים את העיסה למנוחה של חצי שעה.
3. בסיר על אש בינונית מרססים קלות עם תרסיס שמן ומוסיפים את רסק העגבניות והמים.
4. מוסיפים את התיבול ומערבבים טוב.
נותנים רתיחה ואז מנמיכים את האש.
יוצרים את הקציצות:
5. מרטיבים קלות הידיים ויוצרים כדורים קטנים מהעיסה של הקציצות, ומכניסים ולסיר בזהירות.
6. ברגע שהסיר התמלא בקציצות, מנערים בזהירות ובעדינות לפיזור אחיד של הקציצות בסיר.
7. מכסים את הסיר עם המכסה לחצי סגירה וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-15-20 דקות.
8. סוגרים ומכסים לגמרי עם המכסה ונותנים מנוחה.
בתאבון