• בשלב הראשון אנו נקציף את ה שמנת מתוקה והחלב מרוכז במיקסר עד שנקבל קצף יציב.
• לאחר מכן, נוסיף את האינסטנט פודינג ונמשיך להקציף - אחר כך נוסיף את הגבינה לבנה ונמשיך בהקצפה.
• אחרי שסיימנו להקציף הכל, נשים בתוך תבניות כמו בתמונה ונכניס להקפאה של לפחות 5 שעות. (אפשר לקנות היום תבניות כאלה בכל חנות של כלי מטבח, אני אישית קניתי מקרין גורן)
אופן ההכנה לציפוי:
• ניקח את השוקולד מריר ונמיס אותו יחדיו עם 2 כפות שמן, נטבול את הארטיקים בשוקולד נמס לאחר שקפאו לגמרי.
* שימו לב: לאחר שטבלתם את הארטיק בשוקולד, הוא מתקשה ברגע, ואוכלים את זה על המקום.
בהצלחה ובתיאבון !