רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סמבוסק בשר וירקות
מתכון

סמבוסק בשר וירקות

כ-100 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים להכנת הסמבוסק

מילית

אופן ההכנה

סמבוסק בשר וירקות בהכנה ביתית

בקערה שמים את הקמח השמרים סוכר ומלח מערבבים,מוסיפים את הביצים שמן והמים ,לשים ומתפיחים פעמיים.

בזמן ההתפחה ...מכינים את מילית הבשר - מטגנים את הבצל מוסיפים את הבשר טחון והגזר ובעזרת כף עץ מערבבים, כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים את התבלינים ומערבבים, קוצצים את הפטרוזיליה מוסיפים לתערובת הבשר מערבבים ומכבים את האש, מקררים את תערובת הבשר.

הכנת הסמבוסק- מחלקים את הבצק ל 4 , מכל חלק יוצרים 8-10 כדורים, מרדדים את כדור הבצר ממלאים בתערובת הבשר מקפלים את הבצק וסוגרים בעזרת לחיצת האצבעות על הבצק, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

אפיה - 180 מעלות  כ- 15-20 דקות ....יוצא טעים (:

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות