בקערה שמים את הקמח השמרים סוכר ומלח מערבבים,מוסיפים את הביצים שמן והמים ,לשים ומתפיחים פעמיים.
בזמן ההתפחה ...מכינים את מילית הבשר - מטגנים את הבצל מוסיפים את הבשר טחון והגזר ובעזרת כף עץ מערבבים, כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים את התבלינים ומערבבים, קוצצים את הפטרוזיליה מוסיפים לתערובת הבשר מערבבים ומכבים את האש, מקררים את תערובת הבשר.
הכנת הסמבוסק- מחלקים את הבצק ל 4 , מכל חלק יוצרים 8-10 כדורים, מרדדים את כדור הבצר ממלאים בתערובת הבשר מקפלים את הבצק וסוגרים בעזרת לחיצת האצבעות על הבצק, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אפיה - 180 מעלות כ- 15-20 דקות ....יוצא טעים (: