1. מחממים תנור מראש ל-170 מעלות
2. מעבדים במיקסר במהירות נמוכה עם וו גיטרה את:
הקמח, אבקת האפייה, ממרח התמרים והשמן עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את כוס המים וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק חלק, רך ולא דביק.
(אם קצת דביק מוסיפים קצת קמח, ואם הבצק פירורי ויבש מוסיפים קצת מים).
3. מערבבים בקערה קטנה נפרדת את ממרח הלוטוס, החלווה ביחד לקבלת ממרח אחיד.
(לוודא שהממרחים רכים וקל להתנהל איתם לערבוב)
**למי שלא רוצה ממרח משולב אז לדלג על השלב הזה
4. מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים.
5. על משטח מקומח או על נייר אפייה מקומח מרדדים
כל חלק בצק לעובי של לא יותר מ-1/2 ס"מ, ובגודל של 30x25 ס"מ לערך.
6. מורחים על הבצק את הממרח המשולב שהכנו
ומפזרים בנדיבות את אגוזי המלך הקצוצים.
(אפשר גם למרוח כל רולדה בממרח בטעם אחד ולא משולב - איך שאוהבים)
7. מגלגלים כל חלק של בצק לרולדה, ומניחים בזהירות על תבנית אפייה של תנור עם נייר אפייה חדש.
(אם עובדים על נייר אפייה מקומח אז אפשר להיעזר בנייר האפייה כדי להתחיל את גלגול הרולדה)
8. לוודא שבין כל רולדה יש מרווח טוב.
פורסים כל רולדה לפרוסות ברוחב 3 ס"מ לערך, אבל לא חותכים עד הסוף אלא משאירים אותם קצת מחוברות בבסיס.
9. מכניסים לאפייה כ-30 דקות עד להזהבה בהירה.
מוציאים ומצננים לגמרי ואז חותכים את הפרוסות לגמרי לפי החיתוך הראשוני שביצענו לפני הכניסה לאפייה.
מפזרים לקישוט אבקת סוכר על פרוסות הרולדה.
10. שומרים בקופסא סגורה בטמפ' החדר.
בתאבון