1. מטגנים את הבצל עד להזהבה
2. מוסיפים את האורז, העדשים, התבלינים והכוסברה ומערבבים
3. מוסיפים את המים
4. מחכים לרתיחה, מכסים, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים בערך כ 40 דקות עד שהאורז מוכן
5. מעבירים את האורז לסיר שניתן להכניסו לתנור ומוסיפים את הצימוקים
6. מניחים מעל האורז את הכנפיים ומורחים מעט רוטב סויה על הכנפיים
7. מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
8. מבשלים בתנור בערך חצי שעה כשהכלי מכוסה
9. מוציאים את המכסה ומבשלים עד שהכנפיים מקבלות צבע (כ 15 דקות בערך)
10. בתיאבון !