1. מערבבים את כל החומרים לבצק.
2. משמנים את התבנית עם מרגרינה.
3. משטחים את הבצק לכל התבנית.
4. מפזרים על הבצק מעט פירורי לחם, על מנת שהנוזלים מהמלית של תפוחי העץ לא יהפכו את העוגה לרטובה.
5. מגרדים תפוחי עץ מערבבים עם קצת קינמון וסוכר, ושמים מעל הבצק. אפשר לשים שוב פירורי לחם (אם רטוב מדי).
6. לפירורי הבצק- מערבבים במיקסר את החומרים עד שנהיה בצק.
7. לוקחים גושים ומפוררים לפירורי בצק מעל המלית.
8. כשהכל מכוסה מכניסים לתנור בחום 160 מעלות למשך כ- 40 דק'.
9. כשהפירורים משחימים- העוגה מוכנה.
10. בתיאבון !