- יש לקחת קערה, ולערבב בתוכה את הסולת, 1 וחצי כוס סוכר, שמן, מיץ תפוזים, אבקת אפייה, גרידת תפוז, הסוכר וניל, והביצים.
- לשפוך את התערובת אל תוך תבנית גדולה ולפזר מלמעלה בוטנים/שקדים/אגוזים.
- להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד השחמה מלאה
* באמצע האפייה, יש להוציא את התבנית ולסמן חיתוכים בעזרת סכין.
אופן הכנת הסירופ:
- לבשל בסיר 4 כוסות סוכר יחד עם החצי כוס מי זוהר וכוס מים עד הסמכה מלאה.
- לאחר השחמת העוגה יש להוציא אותה מהתנור, ולצנן אותה מעט. לאחר מכן לשפוך בעזרת כף מהסירופ על העוגה עד ספיגה מלאה.
בתיאבון ! :)