1. מטגנים במחבת שלושה בצלים גדולים חתוכים לרצועות במעט שמן זית עד שהם מזהיבים.
2. מעבירים לקדרה ובאותה מחבת מטגנים את קוביות הבקר מכל צדיהן עד שישנו צבע.
3. מסירים מהאש ומעבירים לקדרה.
4. מוסיפים לקדרה את הבצל החתוך לשמיניות, את הפלפלים החתוכים לקוביות, את שיני השום השלמות, הגזרים, הפטרוזיליה הקצוצה, 2 עלי דפנה מיובשים, פפריקה, כורכום, 2 כפות צ'ילי מתוק, 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
5. שופכים מלמעלה חצי כוס יין אדום.
6. סוגרים את הקדרה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. ממתינים למשך שעה.
7. מוציאים ומגישים - מומלץ עם תפוחי אדמה מטוגנים.
8. חג שמח ובתיאבון :)