1. במחבת כבדה ויציבה מחממים מחצית מכמות השמן, מטגנים את הפרגיות עד להשחמה,
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את היין ומרתיחים
2. מבשלים למשך שעה עד להתרככות העוף
3. במחבת כבדה וגדולה, שניתן להכניס לאחר מכן לתנור, מחממים את שאר השמן ומטגנים בו את הבצלים והשום.
4. מוסיפים את כל סוגי הנקניקים ומטגנים כחמש דקות.
5. מוסיפים את הירקות ורסק העגבניות ומטגנים למשך חמש דקות נוספות
6. בתנור שחומם ל-200 מעלות, שמים במחבת המיועדת להגשה, אורז ושאר המרכיבים אותם הכנו ממקודם.
תיבול: זעפרן ,מלח , פלפל ופפרקיה ומערבבים יחדיו
7. מעל הכל יוצקים את היין והמרק הרותח ומכסים בנייר אלומיניום.
8. מנקבים את הנייר במספר מקומות
9. אופים במשך שעה ומשהים ל-10 דקות נוספות בתנור כבוי.
מגישים ובתיאבון :)