חוצים את התפוחים לשניים ומוציאים את הליבה עם הגרעינים
פורסים כל חצי לפרוסות דקות בעובי 1 מ"מ
מוסיפים מיץ מחצי לימון לקערה עם מים
מניחים את פרוסות התפוחים במי הלימון ומכניסים למיקרוגל ל- 3 דקות.
מסננים את פרוסות התפוחים מהנוזלים.
שמים קערית קטנה 3 כפות ריבת משמשים ומערבבים עם 2 כפות מים ומכניסים למיקרוגל לדקה.
מרדדים דף בצק עלים דק, ופורסים את הדף ל 6 רצועות. מורחים כל רצועה בריבת המשמשים.
מסדרים לאורך כל רצועה את פרוסות התפוח כאשר החלק המעוגל בולט מהבצק.
אפשר להוסיף מעט קינמון .
מקפלים את הרצועה לשניים כך שתכסה את בסיס הפרוסות ומגלגלים כמו רולדה.
חשוב : להדביק את קצה הבצק שלא יפתח.
מסדרים בתבנית את השושנים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות ל- 40-45 דקות.
מוכן!
פזרו אבקת סוכר מעל. ובתאבון