מה בסיר מציג - מתכון לבשר לראש השנה
1. מחממים בסיר שמן ומטגנים את הבשר מכל הכיוונים
2. מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומכניסים אותו לשקית "קוקי".
3. מוסיפים לשקית כרישה- יין, סוכר, שזיפים ,פפריקה חריפה ומתוקה, מלח, רכז רימונים ומים.
4. סוגרים היטב את השקית בעזרת הסוגר שבאריזה.
5. מניחים את השקית בתבנית ומחוררים אותה מעט בחלקה העליון.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה.
7. לאחר שעה מורידים את חום התנור ל- 150 מעלות למשך שעה נוספת.
8. מכבים את התנור ומאפשרים לצלי לנוח בשקית "קוקי" לפחות חצי שעה לפני שפורסים.
חג שמח :)