• בתחילה מערבבים כוס וחצי של חלב ומוסיפים קורנפלור, יש לערבב היטב בכדי שלא יווצרו גושים.
• את שאר החלב שנשאר, אנו נבשל בסיר עם שמנת מתוקה, סוכר ומי ורדים או מי הדרים, לפי הטעם.
• לאחר הרתיחה, יש להוסיף את החלב והקורנפלור ולטרוף היטב עד שמגיעים לסמיכות כנדרש.
• כעת, עלינו להעביר לכלי מזיגה את מה שהכנו.
• יש למזוג בהזלפה לתוך הכוסות, לשים במקרר עם ניילון נצמד ולצנן היטב במשך כשעה וחצי לפחות.
• עתה, יש לטחון כעשרים תותי שדה עם שתי כפות אבקת-סוכר בתוך הבלנדר (מַמְחֶה בעברית תקינה).
• לסיום, נמזוג בתוך הכוסות, נעטר עם צנובר קלוי, קוקוס, קינמון ואפשר גם עם חתיכות תות, ובתיאבון :)