1. פורסים את הבצלים
2. מאדים אותם עם השמן בסיר על להבה בינונית במשך 10 דקות. עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים.
3. מגביהים את הלהבה ומוסיפים את הבשר. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות נוספות.
4. ממיסים את הדבש ב-1/4 כוס מים חמים, מערבבים עם הסויה, הצ'ילי המתוק והשום הכתוש ומוסיפים לסיר.
5. מערבבים ומוסיפים את אגוזי המלך.
6. מגיעים לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית לבישול לעוד 20 דקות - ללא מכסה, כדי לצמצם את הנוזלים.
7. מערבבים מדי פעם.
בתיאבון :)