אופן ההכנה:
1. מכינים את הבסיס:
בפוד פרוססור טוחנים את העוגיות לוטוס (אפשר כמובן גם פשוט לפורר עם הידיים), להוסיף חמאה מומסת ולערבב, מעבירים לתבנית עגולה קוטר '24 ולהדק בשכבה אחידה. לשים במקפיא עד שהמלית מוכנה.
2. הכנת קרם גבינה:
להקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת רכה, להוסיף את הגבינת שמנת (אני השתמשתי בגבינת נפוליאון) וגבינה לבנה ולהקציף עד שמתקבל קרם יציב, להוסיף את השוקולד הלבן ולקפל עד להומוגניות.
3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס, אפשר לישר בעזרת פלטה.
4. לשים במקרר להתייצבות ל4 שעות בערך. (או במקפיא לשעתיים).
6. הכנת ציפוי:
מניחים מיכל ממרח לוטוס בקערה עם מים רותחים עד שהוא נוזלי. מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים על העוגה הקרה.
7. להחזיר את העוגה למקרר להתייצבות לשעתיים. (אני השארתי את העוגה במקפיא).
*קרדיט לבלוג dolce של שני בסלונה בלוג