1. פרוסים את הקישוא ל-9 פרוסות דקות
2. מחממים מחבת פסים על אש בינונית
ומרססים מתרסיס השמן
3. לאט לאט מניחים את פרוסות הקישוא על המחבת
4. ומטגנים עד להזהבה/השחמה יפה וקלה
5. מניחים את הפרוסות המוכנות על צלחת עם נייר סופג
כדי שיתקררו, יספגו קצת מהשמן וגם המנוחה הזאת תרכך את הפרוסות
- לא להתחיל לעבוד על הפרוסות עד שלא התקררו לגמרי והתרככו טוב.
6. לוקחים 100 גרם גבינה בולגרית ומועכים עם מזלג
בקערה.
7. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה והתיבול
8. ומועכים ומערבבים טוב טוב לקבלת עיסה יפה ואחידה.
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
9. לוקחים פרוסת קישוא ומניחים מעט מהעיסה בקצה
10. מגלגלים בזהירות את הפרוסה לרול ונועצים את הקיסם
כדי לקבע את הרול - שלא יפתח
11. ממשיכים ככה לגבי שאר הפרוסות, אחרי שמוכן
אפשר להכניס מכוסה עם ניילון נצמד למקרר לפני הגשה
12. זהו, מוכן אפשר להגיש - גם אפשר לנעוץ איזה זית
טעים בקצה הקיסם ולהנאות.
(רק תזהרו בבקשה מהקיסם שאתם אוכלים)
בתאבון