ההכנה:
1. מרתיחים את התפוחי האדמה במים עד לריכוך
2. מעבירים אותם למסננת מעל קערה, לניקוז נוזלים וצינון
3. אחרי תפו"א התקררו, בקערה מועכים אותם לפירה בינוני
4. מוסיפים את 100 גרם הצפתית, מועכים שוב ומתבלים
עד לעיסה אחידה. טועמים טיפה ואם צריך מתקנים תיבול.
5. חותכים את דפי הטורטיות לחצאים
6. מורחים בנדיבות מהעיסה ברבע הטורטייה וסוגרים
ליצירת משולש
7. טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת, וטובלים את משולשי הטורטייה
8. מחממים על אש בינונית מחבת עם 3 כפות שמן או תרסיס שמן
9. ובזהירות מניחים את משולשי הטורטייה הטבולים בביצה - בעדינות במחבת
10. מטגנים כל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים את המשולשים על צלחת
עם נייר סופג - לצינון.
11. מגישים בצלחת לצד סלט ירקות טעים - בתאבון