קרפימוו - קרפים טעימים מהחלב הממותק של טרה
אין צורך בסוכר במתכון, ונעשה עם תרסיס שמן...
ילדים ומבוגרים יאהבו מאוד...
ההכנה:
1. בקערה מכניסים את החלב, המלח, הוניל, החמאה, הקמח והביצים ומערבבים טוב לעיסה אחידה... רצוי עם מטרפה.
2. מחממים מחבת על להבה בינונית ומרססים מתרסיס שמן הקנולה.
3. עם מצקת גדולה שופכים בעדינות מהעיסה למרכז המחבת.
ומסובבים את המחבת בזוויות בעדינות על מנת לפזר את העיסה בצורה אחידה על המחבת.
4. מטגנים כדקה (או פחות) או עד שמתגבש בועיות קלות ויש הזהבה ממש קלה בצד התחתון.
להיעזר עם מרית בכדי להפוך את הקרפ ולטגן את הצד השני כ-20-25 שניות נוספים.
5. מוציאים על צלחת, וממשיכים הלאה עם שאר העיסה.
6. ממליצה להגיש לצד גבינה לבנה וסלט ירקות.