• בסיר לשים חמאה , קקאו , 1/2 כוס סוכר , שוקולד ומים לבשל הכל.
• להקציף חלבונים עם כוס סוכר.
• להוסיף לשוקולד חלמונים ולטרוף להוסיף קמח והקורנפלור ולטרוף.
• עכשיו לאחד בן שני השכבות.
* כל הטריק זה לא לאפות את העוגה עד הסוף ,כי לא יצא שקע.
• לאפות כ 35 דקות ב 180 ולהוציא בחוץ, לקרר יהיה שקע וכך צריך להיות.
אופן ההכנה לקרם לאמצע:
• להקציף הכל לקצף יציב.
• למלא את הלב ליישר ולמקפיא ל 3 שעות.
אופן ההכנה לציפוי:
• להמיס במיקרוגל ולצקת מעל.
• לקשט במה שאוהבים.