עוגה ללא ג'לטין , ופשוטה להכנה !
להכנת העוגה: מקציפים שמנת עם אינסטנט פודינג לתערובת אחידה חלקה מגושים ותפוחה.
את הגבינה טורפים עם הסוכר מאחר ואחוזי השומן גבוהים רצוי שהיא תהיה בטמפרטורת החדר כדי להקל על הערבוב, כאשר הסוכר נטמע בגבינה באופן מוחלט יש להוסיף את תערובת הגבינה והסוכר לשמנת שהקצפנו בתנועות קיפול עדינות, לשפוך את הבלילה לתבנית הסיליקון.
אפשר להוסיף כדורי רפאלו או פררו רושה לבלילה כדי לתת טוויסט. להקפיא ללילה לפחות.
להכנת רוטב הטופי: בסיר על גז להרתיח שמנת עם סוכריות טופי וסוכריות קרמל חתוכות לקוביות, עד שהקוביות נמסות לחלוטין ומתקבל רוטב סמיך ומבעבע לערבב מידי פעם כדי למנוע הידבקות של הטופי לתחתית של הסיר, לאחר צינון מלא !!
חשוב צינון מלא של הרוטב טופי, יש למזוג מעל המוס שהקפאנו.
בתיאבון (: