• להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל.
• לשים את החלמונים בקערה, להוסיף 1/2 כוס סוכר ולטרוף היטב.
• להוסיף לחלמונים - נס קפה, שוקולית, קקאו, מים-חמים ושמן, ולטרוף היטב.
(כדאי להשתמש במטרפה ידנית)
• להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב.
השדרוג האישי שלי:
• להוסיף 1/3 מקציפת החלבונים אל קערת החלמונים ולערבב, ולאחר מכן להוסיף את כל יתרת החלבונים ולערבב בשנית.
• לשמן את "תבנית הפלא" וליצוק את הבלילה פנימה.
• להכניס לתנור שחומם ל-170 מעלות ולאפות את העוגה במשך 70 דקות.
אופן ההכנה לציפוי:
• מזלפים את יתרת השוקולד לתוך החור באמצע העוגה.
• ניתן לקשט בעזרת בוטנים וקוקוס.
בהצלחה ובתיאבון ! :)