מכניסים למיקסר את הקמח,אבקת אפייה,זרעוני השומשום והמלח ומערבלים.
מכניסים את המרגרינה,השמן ,הביצה ההחומץ הכמון והפלפל הלבן למרכז ומוסיפים בהדרגה את המים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
במקרה של בצק דביק ניתן להוסיף מעט קמח.
נוטלים מעט מהבצק, יוצרים רצועות ומהם יוצרים צורה עגולה כמו בתמונה.
מברישים כל עיגול שנוצר לנו בביצה הטרופה ובוזקים זרעי שומשום.
מסדרים את הכעכים ברווחים על תבניות אפייה משומנות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני- גבוה של כ-190 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמה יפה.