1.מתחילים עם הקציצות:
בקערה מפוררים טוב את הבשר
2 מוסיפים את שאר כל מרכיבי הקציצות מערבבים ולשים טוב טוב
3. נותנים חצי שעה מנוחה
4. מחממים את המחבת עם שמן בגובה של ס”מ על אש בינונית
5. מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג או אגוזי מלך (אני עשיתי בגודל אגוזי המלך, קטנים ביסונים)
6. מניחים בעדינות במחבת ומטגנים עד להזהבה.
7. הופכים את הקציצות לצד השני ומטגנים שוב עד להזהבה.
8. לוודא שהקציצות בושלו גם מבפנים – ואם לא עד הופכים ומטגנים עוד קצת על כל צד.
9. מוציאים בצלחת עם נייר סופג
10. מכינים את הרוטב:
בסיר בינוני מכניסים 2.5 כוסות מים רותחים.
11. מכניסים את מרכיבי הרוטב ונותנים רתיחה על אש בינונית עם מכסה חצי סגור, כמובן שמערבבים טוב שהמרכיבים יתגבשו ביחד.
12. ברגע שיש רתיחה מכניסים בעדינות את הקציצות, מנמיכים את האש לאש קטנה.
13. מבשלים כ-15 דקות עם מכסה חצי סגור.
14. סוגרים את האש ומניכים שיצטנן מעט
15. מומלץ להגיש את הקציצות קצת חמימות לצד פחמימה וסלט ירקות.