למלבי:
1. מרתיחים חלב ומוסיפים את הסוכר וניל ומערבבים.
2. ברגע שהחלב מבעבע - שופכים את הקורנפלור שהמסנו עם מים.
3. מערבבים טוב, עד לקבלת עיסה חלקה.
4. סוגרים, מצננים קלות.
5. לוקחים כוסיות סיליקון - ושופכים את העיסה ומכניסים למקרר.
לג'לי:
6. ממיסים את הג"לי עם המים ומערבבים טוב עד שנמס טוב ויש עיסה אחידה
7. שופכים לכוסיות לב הסיליקון ומכניסים למקרר.
8. ההגשה:
אחרי שהמלבי והג'לי התייצבו עוד כמה שעות במקרר, לוקחים צלחת יפה והופכים בעדינות את הג'לי והמלבי על הצלחת ומשחררים מכוסיות הסיליקון.
9. מעל המלבי מפזרים קלות שקדים טחונים גס וסירופ מלבי