קיבלתי להתנסות ולטעות מהיוגורט מולר נטורל פלוס (עם מחית פירות).
לא ידעתי איזה טעם להתחיל אז החלטתי להשתמש בכולם בקינוח טעים וממכר.
ומה שחמוד פה כאשר היוגורט קופא עם השוקולד, השוקולד נעשה מעין שבבים נעימים וטעימים
שמוסיף יותר כיף בטעימה. וגם זה בלי שמנת מתוקה.
רכיבים:
3 גביעי יוגורט עם מחית פירות בטעמים שאוהבים
(אני השתמשתי בכל 3 הטעמים שיש למולר פלוס: אננס, תמר ובננה, פירות יער)
1 חבילת שוקולד לבן
9 כוסיות סיליקון
ההכנה:
1. ממיסים במיקרוגל את.השוקולד הלבן בקערה קטנה
2. יוצקים את כל גביעי היוגורט לתוך השוקולד ומערבבים טוב טוב.
3. יוצקים מהבלילה שהתקבלה לתוך כוסיות הסיליקון
4. מכניסים להקפאה לכמה שעות להתייצבות
5. אחרי שהקינוח קפא טוב והתייצב ניתן להגיש בצלוחיות אישיות ולהנאות. בתאבון