1. בקערה מס’ 1 מערבבים את פירורי הביסקוויטים יחד עם החמאה
הרכה טוב – לתערובת אחידה וקצת דביקה
2. בקערה מס’ 2 מערבבים את הגבינות, 3/4 כוס הסוכר וגרידת הליים לתערובת אחידה.
3. בקערה קטנה ממיסים את הג’לטין לפי הוראות היצרן, יחד עם אבקת הסוכר,
מסננים דרך מסננת דקה.
4. לקערת הגבינה נוסיף את הג’לטין שהוכן ולערבב טוב.
5. מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר, ומוסיפים
לתערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
6. מרפדים בתבנית קפיצית 2/3 מכמות הביסקוויטים המפוררים
ומהדקים טוב טוב.
7. שופכים את תערובת הגבינה על תחתית הביסקוויטים.
8. ובשכבה העליונה מפזרים את שאר הביסקוויטים המפוררים
9. מכסים את התבנית עם מכסה או נייליון נצמד ומכניסים למקרר
כ-5 שעות או כ-שעה וחצי במקפיא.
ההגשה של העוגה היא קרה… בתאבון