1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. בקערה המערבל מכניסים את החמאה, הסוכר ותמצית הוניל ומעבדים כ-3 דקות, עד שנוצר תערובת קרמית ואז מוסיפים את הביצים בהדרגה
תוך כדי ההקצפה.
3. מוסיפים את יתר המרכיבים, בלי החמוציות, ומעבדעם במהירות גבוהה כ-3-4 סיבובי עירבול, עד שנוצרת עיסה אחידה. ועכשיו מוסיפים את החמוציות ולשים את ידנית ככה שהחמוציות עורבבו טוב בבצק.
4. יוצקים לתבניות מאפינס משומנות בריסוס שמן קל או אפשר לשמן במעט חמאה.
5. מכניסים לתנור כ-20 דקות עד להזהבה.
6. מוציאים מצננים ומגישים.