1. בקערה גדולה מכיניסם את כל המרכיבים של הבואיקוס
ומעבדים ביד טוב טוב עד שמתקבל בצק נעים למגע וטיפה טיפה דביק.
2. אם הבצק דביק מידי - להוסיף טיפה מעט מאוד קמח וללוש שוב.
3. לוקחים תבניות מאפינס קטנות - מעין תבניות מיני (יש לבבות, עיגולים)
משמנים עם ריסוס שמן קלות את התבניות או עם מברשת עם מעט שמן
4. יוצקים מהבצק כדורים קטנים ומניחים בתבניות
5. את התבניות מניחים בתבנית תנור אפייה עם נייר אפייה
6. מברישים על הבואיקוס ביצה טרופה ומפזרים קצח (לא חייב)
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות או עד הזהבה
קלה ומחמיאה.
תהנו