1. בקערה גדול מפוררים טוב את הבשר
2 מוסיפים את שאר כל המרכיבים ומערבבים ולשים טוב טוב
3. נותנים חצי שעה מנוחה
4. מחממים את המחבת עם שמן בגובה של ס”מ וחצי על אש בינונית
5. מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים בגודל פינג-פונג
6. מניחים בעדינות במחבת ומטגנים אד להזהבה.
7. הופכים את הקציצות לצד השני ומטגנים שוב עד להזהבה.
8. לוודא שהקציצות בושלו גם מבפנים – ואם לא עד הופכים ומטגנים עוד קצת על כל צד.
9. מוציאים בקערה עם נייר סופג – ונותנים שהקציצות יתקררו
10. מומלץ להגיש לצד פירה מפנק וסלט ירקות.
בתיאבון (: