רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
נשנושי בטטה בטיגון או אפייה
מתכון

נשנושי בטטה בטיגון או אפייה

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

נשנושי בטטה בטיגון או אפייה

מתכון קליל ובריא אפשר לטגן או לאפות יוצא טעים וכולם נהנים.
אפשר בהחלט להוסיף תפוח אדמה לבן וקישוא ואז יוצא חגיגה יותר צבעונית

מרכיבים

לטיגון:

4 בטטות בינוניות שטופות ומקולפות

קולפן

מלח, פפריקה מתוקה

שמן קנולה לטיגון

בתנור:

נייר אפייה

תבנית תנור

מלח, פפריקה מתוקה

ההכנה:
בטיגון:

1. מקלפים עם קולפן את הבטטה לדפים דקים. אומנם עבודה קצת אבל בסוף זה שווה.

2. מחממים שמן עמוק בסיר בינוני

3. בוחנים כמה דפים לראות שהשמן רתח.

4. מכניסים כמות קטנה לשמן, ומשגיחים שלא ישרפו (הם עדינים ונשרפים מהר)

5. מוצאים על מסננת שמתחתה צלחת עם נייר סופג וממליחים קלות עם מלח ופפריקה מתוקה

בתנור:

1. מקלפים את הבטטות

2. מחממים מראש תנור ל- 200 מעלות

3. מניחים נייר על תבנית תנור

4. מפזרים את הבטטה ומכניסים לאפייה

5. יש להשגיח עד שהבטטה מסתלסלת ומתקשה ומזהיבה.

6. להוציא להמליח עם מלח ואפשר גם עם פפריקה מתוקה... מערבבים ומניחים שיתקרר.

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות