שמים את כל המצרכים יחד עם האורז (לא לשטוף לפני) ומערבבים בסיר על אש בינונית .
מוסיפים את המים, סוגרים את הסיר ל 20 דק' על אש נמוכה. מורידים מהאש, מערבבים ומשאירים להתקרר.
מכינים את המילוי: אפשר למלא בכל מה שאתם אוהבים
(מלפפון וגזר חתוכים לרצועות,אבוקדו,בטטה,סלמון מעושן,פטריות שמפניון,בצל ירוק, אספרגוס ועוד...)
את הפטריות יש להקפיץ מעט במחבת עם שמן ולהוסיף מעט סויה.
מגלגלים: לוקחים אצות נורי לסושי, ומחצלת גלגול , עוטפים את המחצלת בנייר כסף.
חותכים שורה וחצי מהאצה, מניחים את האורז בגודל האצה על המחצלת העטופה, מניחים על האורז את האצה (האורז על הצד המחוספס של האצה), מניחים על האצה את המילוי בתחילת האצה בשורה ומתחילים בגלגול האצה תוך הידוק המחצלת על המילוי בכל גלגול.
אחרי שנוצר רול, חותכים לעיגולים שווים.
בתאבון !