1. בשלב הראשון יש ללוש את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
2. לאחר מכן נחלק את הבצק ל4 עיגולים.
3. כל כדור שיצרנו נפתח ונמרח בתוכו ממרח תמרים ונשים מעט קינמון בנוסף.
* שימו לב: ניתן להחליף את ממרח התמרים בשוקולד/ריבה/חלבה לפי בחירה אישית.
4. כעת נגלגל לרולדה, ונסדר את הרולדות בתוך תבנית ונעשה חריצים.
5. לבסוף להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ-45 דקות.
6. יש לחתוך רק לאחר צינון מלא של הרולדה ולפזר מעל אבקת סוכר.