מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים אץ החלמונים עם שאר הסוכר ותמצית הוניל לתערובת תפוחה ובהירה.
מערבבים לקערת החלמונים כשליש מכמות הקצף (בעזרת מטרפה) ומחצית מכמות הקמח.
מוסיפים שוב שליש מהקצף ואת הקמח הנותר ומערבבים.
כעת מערבבים פנימה את הקצף הנותר לתערובת אחידה, מרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 30/40 ס"מ ומשמנים מעט את נייר האפייה ומורחים את התערובת לשכבה אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות15-20 דקות עד למבחן הקיסם.
החלק החשוב: כשמוציאים את העוגה הופכים אותה בזהירות על גבי מגבת נקייה ומסירים את נייר האפיי, מגלגלים את המגבת בעדינות עם העוגה לגליל לא מהודק מדי ומניחים לעוגה להתקרר בצורה זו.
הכנת הקרם: מקציפים יחד את הפודינג, השמנת והחלב לקרם אחיד וחלק.
ההרכבה: כשהעוגה קרה לגמרי פותחים בזהירות את הגליל, נזגג עליו מעט סירופ מייפל שייספג בעוגה, מורחים את הקרם על פני העוגה (נשאיר מעט קרם למרוח מחוץ לעוגה) ומגלגלים חזרה כשהתפר כלפי מעלה.
מורחים את שארית הקרם על פני העוגה ומקררים לפני ההגשה.