אופן ההכנה:
1) לערבב את השמרים עם הקמח ולהוסיף את שאר המרכיבים אחד אחרי השני, ללוש כ10 דקות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
2) לכסות את הבצק בניילון נצמד, ולהשאיר להתפחה.
3) לאחר ההתפחה ללוש את הבצק, ולחלק לכדורים.
4) לרדד לעיגול ולחתוך משולשים כמו לפיצה, למלא במה שאוהבים ולגלגל.
5) לתת עוד התפחה של כ30 דקות.
6) לאחר 30 דקות למרוח בביצה שמהולה במים, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 עד להזהבה.
אופן ההכנה לסירופ:
1) לבשל את כל המצרכים עד הסמכה, ולצנן.
* להבריש את הקוראסונים בסירופ, כשהקוראסונים חמים והסירופ קר.
בהצלחה ובתיאבון! :)