1. מניחים את הביצים והסוכר בקערה.
2. מניחים מעל סיר של מים רותחים ומחכים במשך 6-8 דקות עם מערבל חשמלי עד שנהיה מרקם רך.
3. מוסיפים את תמצית הווניל ומחכים שהכל יתקרר טיפה.
ניתן להעביר לקערה אחרת כדי לקרר מהר יותר.
4. מקציפים את השמנת המתוקה עד שהמרקם נהיה נוקשה.
מוודאים שהשמנת המתוקה מתקררת ושומרים במקרר לפחות 24 שעות
5. מוסיפים אבקת קקאו ונוטלה ומערבבים.
6. מערבבים עם התערובת של הביצה ומכניסים להקפאה למשך 4 שעות.
בתיאבון :)