1. מחממים את השוקולד ומכניסים אותו לתבנית של חצי כדור
2. מערבבים את הסוכר והביצים
3. מכניסים את הקרם לסיר ומחממים
4. מכניסים את הסוכר והביצים לתוך הסיר עם הקרם
5. לאחר החימום שופכים את הקרם החדש על השוקולד ומערבבים ביחד
6. מחממים את המים עם האבקת סוכר
7. לאחר שרואים בועות מחכים ושופכים את הקרמל על הבוטנים
8. לאחר מכן שמים את החצי כדור שוקולד על הבוטנים
9. שופכים את הקרם לתוך החצי כדור
10. סוגרים את החצי כדור בעזרת חצי כדור נוסף
11. הכדור שוקולד מוכן :)
לעזרה נוספת צירפנו סרטון של אתר הבישול האמריקאי.