אופן ההכנה:
בתחילה, נשים בתוך קערה שמרים, סוכר, קמח, שמן, ביצה, חמאה ונפזר מלח ע"פ הטעם עד שנקבל בצק אחיד.
לאחר מכן, נערבב את כל המרכיבי המילוי.
נחלק את הבצק וניצור עיגולים (כדורי לחמניות)
נשטח את עיגולי הבצק, נכניס בפנים את המילוי ונסגור היטב.
נכין מבעוד מועד תבנית אפיה המרופדת עם נייר אפיה.
כעת לפני האפיה נבריש את הלחמניות עם ביצה טרופה עם שמן ונפזר שומשום.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 40 דקות.
ובתאבון :)