אופן ההכנה:
• להמיס במיקרוגל את החמאה עד להמסה, להוסיף לביסקיוויטים המרוסקים ולערבב. לשטח בתבנית עגולה קפיץ 26 ולהכניס למקפיא.
אופן ההכנה למלית:
• להקציף את 2 השמנות המתוקות עם האינסטנט והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
• להוסיף את הגבינה והרום וניל הנוזלי ולערבב לתערובת אחידה.
• להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את המלית על תחתית הביסקיוויטים, לשטח את המלית ולהכניס למקרר להתייצבות.
• למעלה אפשר לקשט בתותים עם ג'ל תותים, אננס עם ג'ל אננס, רוטב שוקולד חלב, פירורים של ביסקיוויטים.
בתיאבון לכולם !! :)