אופן ההכנה:
• נשים בקערה את הקמח, אבקת אפייה, מלח, חומץ, שמן, טימין/אורגנו, להוסיף את המים ולערבב במהירות.
* מומלץ לערבב עם כף עץ לקבלת בצק חלק כמו פלסטלינה.
* במידה והבצק יוצא לכם מאוד רך אפשר להוסיף עוד קצת קמח.
• לאחר קבלת בצק אחיד, לרדד אותו ולחלק ל12 יחידות בגודל משמש קטן.
• לקמח משטח ולרדד את את הבצק ברוחב נקנקייה.
* הבצק צריך להיות דק מאוד.
• להניח בקצה הבצק נקנקיה, לזלף עליה קצת קטשופ, ולהתחיל לגלגל כמו סיגר.
• לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח ביצה - ולבזוק מעל שומשום.
• להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ20-25 דקות.
המתכון נלקח מהבלוג והפרופיל של בלאגן במטבח וכל הזכויות למתכון שמורות להם!
בהצלחה ובתיאבון !! :)