אופן הכנת הבצק: במיקסר עם בלון הקצפה מערבבים חמאה עם אבקת סוכר כ-5 ד', מוסיפים את שאר הרכיבים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.
מרדדים את הבצק לעובי של כ5 מ"מ ומרפדים בו את התבנית. מעבירים את התבנית עם הבצק לשעה במקיא ולאחר מכן מחממים תנור ל180 מעלות ואופים חלקית, כ-7 דקות.
אופן הכנת המלית: טורפים יחד ביצים, סירופ מייפל וסוכר. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה ומוסיפים לתערובת הביצים בהדרגה. קוצצים את הפקאן גס ומפזרים על גבי הקלתית ומעל מכסים בתערובת השוקולד
אופים כ-10 דקות על תנור שחומם ל170 מעלות עד להתייצבות המלית.
לאוהבי שוקולד במיוחד, ניתן לצפות לאחר האפייה בגנאש שוקולד המורכב מחצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסת שוקולד מריר שהומסו יחד.