• נמיס ביחד את כל המצרכים בסיר על הגז.
• ניקח סיר נוסף ובתוכו נמיס ביחד חמאת בוטנים עם 20 גרם חמאה ובוטנים טריים.
הרכבה:
• ניקח תבנית שקעים ובתוכום נסדר מנג'טים , בכל מנג'ט נשים 2 כפיות מהשוקולד ונסובב עם הכפית על דפנות המנג'ט.
• לאחר שמילאנו את כל המנג'טים בשוקולד, יש להכניס למקפיא ל 5 דקות להתקשות.
• בחלוף הזמן, מוציאים את התבנית מהמקפיא - וכשוודאנו שהשוקולד יתקשה , נשים כפית מתערובת חמאת הבוטנים ומעל נשים שכבת שוקולד כך שיכסה את החמאת בוטנים לגמרי.
*מומלץ לפזר מעל בוטנים טריים.
• בשלב האחרון אנו נכניס למקפיא את החטיפים עד להתקשות והתייצבות.