התכוננו לקחת את משחק הפסטה שלכם לשלב הבא עם המנה הצבעונית והטעימה הזו.
הנה פסטה קונצ'ילי צהובה עם כוסברה, שום ופלפל אדום. מנת הפסטה הזו היא פרץ של טעמים עזים הודות לכוסברה הטרייה והריחנית, השום החריף והפלפל האדום המתקתק. זוהי מנת פסטה מנחמת ואלגנטית שתהווה תוספת נהדרת לארוחות שלכם. אז יאללה, תביאו את הסירים והמחבתות ובואו נתחיל לבשל!
המתכון הזה פשוט, מהיר ויהיה להיט בקרב המשפחה! קדימה, נשמו עמוק, ובואו נצא לטיול בין אוכל, ביס אחד בכל פעם.
שימו בקערה כהה ועמוקה את הפסטה, קצצו כוסברה טרייה ופזרו מעל.
בא לכם לשדרג עוד יותר? צרבו צנוברים על מחבת ופזרו מעל המנה!
בא לכם לעלות רמה? נסו את המתכון לפסטה ביתית ושדרגו את המנה הזאת פי 5!
השתמשו בשמן זית כתית מעולה כדי להשיג את הטעם הטוב ביותר. מכיוון ששמן זית הוא מרכיב עיקרי במתכון זה, השתמשו רק במיטב הקיים!
כדי לשחרר את הטעמים והריחות המיוחדים של השום, כתשו או חתכו אותו גס. כמו כן, היזהרו לא לשרוף אותו, שום שרוף יכול להרוס מנה.
ניתן להתאים את הסמיכות של הרוטב על ידי הוספת מעט מי פסטה אם הוא סמיך מדי. אם הוא מיימי מדי, בשלו אותו עוד כמה דקות עד להסמכה.