הנה לכם פינוק שרק יראה לכם קטן, אבל מכיל אגרוף טעם גדול. גלידוניות פרווה מיניאטוריות מכוסות בשוקולד שיחזירו אתכם לילדות!
כשמתעוררת הכמיהה למשהו מתוק, אפשר לפנות למתכון הפשוט הזה.
תהליך יצירת קוביות הגלידה הוא כל כך פשוט ומהנה שתתהו מדוע מעולם לא עשיתם את זה קודם לכן.
פשוט מאוד, החליפו את גלידת הוניל פרווה בגלידת וניל חלבית ואת השמנת הצמחית בשמנת מתוקה חלבית.
בהכנת הגלידוניות, הניחו את הגלידה בכלי רדוד כדי שיהיה קל יותר לחתוך לקוביות לאחר מכן.
כאשר חותכים את הגלידה לקוביות, השתמשו בסכין חדה שחוממה במים חמים כדי למנוע ממנה להימס מהר מדי.
מקשטים את הגלידוניות המכוסות בשוקולד עם סוכריות צבעוניות או נצנצים אכילים כדי להפוך אותן לחגיגיות יותר.