1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
משטחים את הבצק לתבנית אפייה מרובעת מס’ 26 (בינונית) – אפשר גם תבנית מאלומיניום,
ומחוררים את הבצק עם מזלג ומכניסים לתנור כ-10 דקות.
2. מוציאים את התבנית מהתנור.
3. מחממים מחבת ומניחים את הבשר טחון ומאדים אותו לאט לאט,
מרטיבים במים את 3 פרוסות לבן וסוחטים ומוסיפים לבשר להמשך אידוי.
מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם. התהליך לוקח כ- 15-20 דקות. ומורידים מהאש להתקררות הבשר.
4. טורפים את הביצים מוסיפים לתערובת של הבשר, מערבבים טוב טוב ומשחטיפ על הבצק שהוצאנו מהתנור.
5. ומוניחים על התערובת הזאת עוד שכבת בצק, ומברישים עם ביצה. אפשר להוסיף שומשום או קמח למי שאוהב
6. ומכניסים לתנור עד הבצק נאפה טוב לפי שינוי צבע – כ-30 דקות
ועוד מתכונים: עולמן של בקי ואורלי