מרכיבים (תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמית או סיליקון)
2 גביעי יוגורט 3%
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
2 שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד חלב/מריר/לבן (200 גרם) מומס
3/4 כוס סוכר
2 כפות איסטנט פודינג וניל
ההכנה:
1. את השמנת החמוצה והיוגורט לערבב ביחד ולשים בחיתול בד
לקשור מעל קערה כדי לנקז נוזלים לפחות 4-5 שעות
2. לקחת את היוגורט והשמנת אחרי תהליך החיתול, לשים במיקסר
ולערבב לאט, להוסיף את השמנת המתוקה ואת השוקולד (להמיס במיקרו)
ולהוסיף את הסוכר – ולערבב עד שיש תערובת אחידה.
3. לקחת תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק (לדעתי יותר מומלץ), ליצור את
התערובת. ולכסות טוב עם ניילון נצמד.
להכניס להקפאה לפחות 24 שעות.
4. להגיש עם אגוזים ודובדבנים – בתאבון