מרכיבים:
3 כפות שמן צמחי
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
10 שיני שום פרוסות
2 בצלים בינוניים חתוכים גס
1 כף גדולה אבקת מרק פרווה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
1/2 כוס כוסברה קצוץ גס
מלח ופלפל שחור
ליטר וחצי מים
ההכנה:
הסיר לאדות את הבצל והשום עד להזהבה, ולהוסיף את כל יתר המרכיבים עם המים, לערבב טוב.
להשאיר על אש בינונית כ- 3/4 שעה עם חצי מכסה סגור. לסגור ולתת לנוח.
אפשר להגיש חם או קר, וגם אפשר לרסק את המרק למי שאוהב.
בתאבון